Followers

Tuesday, 20 December 2011

sesi orientasi -hospital segamat

hari first  isnin  20.12 .2011  ,  sesi  orientasi   kat  hospital  segamat  .   kami  semua  gerak  ke  hospital
pada  pukul  9  pagi  .  kami  yang  posting  di  segamat  ni , seramai  22  owang  dan  dua   owang  CI  ,
iaitu   miss  bincy  ngn  miss  malini   .











sampai  sampai  je  hospital  ,  miss  bawak   kteowang   round   kawasan  hospital  .  masok   wad  kecemasan  .  wad  kanak  kanak  . wad   medical  . wad  surgical  n   macam  macam  lagi  la  .
bole  la  hospital  segamat  ni  , but  satu  je  kurang  memuaskan   kat  hospital  ni ,  peralatan  tak  cukup
kat  sini ;)  (  shutt )  hehe  .  better  lagi  oke  hospital  manjung   dan  hospital  melaka   .serius  ouh  . hehe


n  then  pastu   , kami  semua  di  beri  taklimat  oleh   sister  hospital  segamat  tentang   semuanya  . sister  dan  stuff nurse  kat  sini  , memang  best ^_*  .ari  ni  tak  keja  lagi   , just  round2  je ,  2  minggu  shift  pagi  dan setrusnya   shift  petang  . aku  dibahagikan  shift  same  dgn    senior  . senior   best  ,  tak  sombong  :)
lagi  pon  , kami  satu  rumah  -.-

oke  fine , yang  bawah  ni  aku  nak  tunjukkan  kowang  , pic  kamii , haha   . baru  datang  , da  sakan  da  berposing   , haha  .  kowang  ade ? tak  de kan .  so  diam  je -.-  hehe


























haha  .  oke  cukup  .  tak  boleh  lebih2  lagi  . huhuh   .   len   waktu   kami  posing  lagi  oke .  beria  kan  ?
haha   .  oke  . memang pon  , lalaa     .
dalam  kol   2  petang   , baru   la  kami  semua   balek  ke rumah   .    but  sesi  orientasi   best :)


wasalam    ^_*














5 comments:

  1. wa.. jdik nurse... congratz.. he3.. btw, susah x nurse nie? Nurul suka jdik nurse benawnye.. tpi Nurul tkut lipas,katak.. sume bende menggelikan...(wlwpun nurul dh pnah bdah ktak) gaji nurse skrng brape ek?

    ReplyDelete
  2. ellanadj =maseh :)
    nurul = belom lagi la . baru student la :) btw nurse ni interesting taw . hehe. gaji nurse ok la kot asenye . sebab kerajaan kan . saye baru student :) hehe

    ReplyDelete
  3. gadis bunga-bunga - hehe . memang best . exprerience tw . but kena kuat la hadapi semua ni :)

    ReplyDelete